Mijn naam is Marjolein. Ik ben inmiddels alweer 13 jaar werkzaam in het kappersvak met veel plezier. In 2010 ben ik hier bij Total Hair Care begonnen. Het vak blijft leuk omdat geen dag hetzelfde is en elke coupe vraagt om persoonlijke aandacht en kwaliteit. Door mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken vind ik het leuk om trainingen te volgen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Ik ben joke de Jong Winia, 46 jaar en woon in Lemmer. Ik zit bijna 31 jaar in het vak en werk inmiddels 5 jaar bij Total Hair Care. Het leuke aan mijn vak is dat je oneindig creatief kunt zijn, en daarbij is het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren. Zodat je een goed passend advies kunt geven. Ongeacht alle trends is het een kunst om een kapsel te creëren wat draagbaar is en waarbij de klant zich prettig voelt. Ook het stukje verzorging en styling advies hoort daarbij. Graag ontmoet ik u in de salon voor persoonlijk advies.

Mijn naam is Saskia. Al 22 jaar werk ik met heel veel plezier in het kappersvak. In 2004 ben ik gestart met Total Hair Care. Een prachtig sociaal maar vooral ook creatief vak hebben wij. Wat een voorrecht om met zoveel verschillende mensen “met hun wensen” te mogen werken. En voor elke klant weer een passende coupe te bedenken. Dat maakt dit vak zo uniek. Je blijft altijd zoeken naar nieuwe trends, technieken en kwaliteiten, om zo je vakkennis te blijven ontwikkelen. En wat is er nou leuker om een klant met een glimlach zien te vertrekken.

Ik ben Damaris Albada. Wonend in Balk en sinds mei alweer een jaar werkzaam bij Total Hair Care. Ik ben een gedreven en gemotiveerde kapster en vind dat je altijd nieuwe dingen kan leren. Ik sta voor elke klant klaar met klantvriendelijkheid boven aan. Ook ben ik altijd in voor een uitdaging om een nieuw kapsel of juist een hele andere kleur te creëren. Graag help ik u in onze salon.