Mijn naam is Robin. Ik ben ongeveer 7 jaar kapster. Ik zit in dit vak omdat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn. Met mensen werken vind ik leuk,  ze mooier maken en tevreden de kapsalon uit te laten gaan vind ik geweldig.

 

 

 

 

Mijn naam is Marjolein. Al 10 jaar werkzaam in het kappersvak en de afgelopen 7 jaar werk ik hier met veel knip en kleurplezier. De persoonlijke contacten die je hebt met de mensen in combinatie met de creatieve kant van het kappersvak blijft mij inspireren. Om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends vind ik het leuk om trainingen te volgen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

 

 

 

 

Mijn naam is Joke. Ik zit al 27 jaar met veel plezier in het kappersvak. Ons vak is zo leuk omdat geen dag het zelfde is. Iedereen heeft een andere  gezichtsvorm, huidskleur en haar. Het is de uitdaging om iedere klant een perfecte kleur en coupe te geven.

 

 


 

 

Mijn naam is Saskia. Inmiddels zit ik 19 jaar met heel veel plezier in het kappersvak. In 2004 ben ik gestart met Total Hair Care. Dit creatieve vak samen met een verscheidenheid aan mensen blijft zo leuk. Je blijft altijd zoeken naar nieuwe trends, technieken en kwaliteiten, om zo je vakkennis te blijven ontwikkelen. En wat is er mooier om iedereen tevreden de salon uit te laten gaan.

 

 

 

 

Mijn naam is Joukje. Met veel plezier werk ik sinds 2015 bij Total Hair Care, wel ben ik anderhalf jaar weggeweest om op een cruiseschip te werken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat ik nu weer in de salon kan toepassen. Ik hou van mijn werk, elke dag creatief bezig zijn en de mooiste kapsels creëren. Daarom vind ik het belangrijk om mijn klanten een comfortabel en tevreden gevoel te geven. Samen bespreken we uw wensen en geef ik een passend advies.