Mijn naam is Marjolein. Al 10 jaar werkzaam in het kappersvak en de afgelopen 7 jaar werk ik hier met veel knip en kleurplezier. De persoonlijke contacten die je hebt met de mensen in combinatie met de creatieve kant van het kappersvak blijft mij inspireren. Om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends vind ik het leuk om trainingen te volgen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

 

 

 

Mijn naam is Joke. Ik zit al 27 jaar met veel plezier in het kappersvak. Ons vak is zo leuk omdat geen dag het zelfde is. Iedereen heeft een andere  gezichtsvorm, huidskleur en haar. Het is de uitdaging om iedere klant een perfecte kleur en coupe te geven.

 

 


 

 

Mijn naam is Saskia. Inmiddels zit ik 19 jaar met heel veel plezier in het kappersvak. In 2004 ben ik gestart met Total Hair Care. Dit creatieve vak samen met een verscheidenheid aan mensen blijft zo leuk. Je blijft altijd zoeken naar nieuwe trends, technieken en kwaliteiten, om zo je vakkennis te blijven ontwikkelen. En wat is er mooier om iedereen tevreden de salon uit te laten gaan.